بهترین راه برای اقامت ترکیه

32

گام اول داشتن سوء پیشینه از اداره آگاهی می باشد .  

 سوءپیشینه :


این سوء پیشینه ای که شما دریافت می کنید به مدت یک ماه اعتبار دارد و نباید از مدت اعتبار سوءپیشینه ی شما گذشته باشد و اینکه قابل استعلام باشد ( مهره دادگاه و مهر اسناد رسمی را داشته باشد ) . کپی از تمام صفحات پاسپورت بهمراه 6 قطعه عکس 4*6  زمینه سفید و  فایل پی دی اف که باید 290 پیکسل باشد الزامی است .

 سفارت :

در شهر استانبول و یا آنکارا به سفارت یا کنسول گری مراجعه می کنید و بعد از پرداخت 80 تا 100 یورو تمامی مدارک شما را مهر و تایید می کنند . سپس به اداره قائم مقام ترکیه