معرفی جامع ویزای شینگن و انواع آن

اگر قصد سفر به قاره‌ی سبز – اروپا – را داشته باشید، حتما پس از بررسی‌های زیاد متوجه شده‌اید که بسیاری از کشورهای مطرح این قاره از نظر جغرافیایی فاصله‌ی چندانی با هم ندارند. زیبایی‌های منحصربه‌فرد اروپا و جذابیت‌های توریستی و فرهنگی این قاره باعث می‌شوند مسافران در آرزوی گشت‌وگذار در پهنه‌ی وسیع کشورهای این قاره باشند. علاوه بر جذابیت‌های توریستی و گردشگری، مقاصد کاری و تحصیلی نیز می‌توانند از دلایل استقبال مسافران از ویزای شنگن باشد. در این مقاله قصد داریم شنگن و ویزای شنگن را تعریف کنیم، انواع این ویزا را توضیح دهیم و تمام شرایط و مدارک لازم برای دریافت آن را برای مخاطبان عزیز برشماریم. این مقاله به طور اختصاصی توسط کارشناسان مهاجرتی الوویزا تدوین شده است. همراه ما باشید.

فهرست مطالب

شینگن چیست

شینگن یا شنگن نام توافق‌نامه‌ای است که بین برخی از کشورهای اروپایی برقرار شد و برطبق آن، اهالی این کشورها حق دارند صرفا با یک ویزا در تمام آن‌ها گردش کنند. در اصل می‌توان این‌طور عنوان کرد که شنگن نام کشوری فرضی است که شهرهای آن، کشورهایی هستند که معاهده‌ی شنگن را امضا کرده‌اند. مسلما برای ورود به این کشور و بازدید از شهرهای آن یک ویزا کافی خواهد بود که نام این ویزا، ویزای شینگن است.

کشورهای عضو شنگن کدام‌اند

همان‌طور که پیش‌ازاین اشاره شد، تنها برخی از کشورهای اروپایی پیمان شنگن را به رسمیت شناختند. براین‌اساس لازم است پیش از برنامه‌ریزی برای سفر به این منطقه، لیست کامل کشورهای حوزه‌ی شنگن موردنظر قرار گرفته شوند. در ادامه لیست کشورهای عضو شنگن و کشورهای خارج از شنگن ارائه می‌شود.

لیست کشورهای حوزه‌ی شینگن

  1. اتریش
  2. بلغارستان
  3. بلژیک
  4. چک
  5. کرواسی
  6. دانمارک
  7. استونی
  8. فنلاند
  9. فرانسه
  10. آلمان
  11. یونان
  12. لهستان
  13. مجارستان
  14. ایسلند
  15. ایتالیا
  16. لتونی
  17. لیختن‌اشتاین
  18. لیتوانی
  19. لوکزامبورگ
  20. مالتا
  21. هلند
  22. نروژ
  23. پرتغال
  24. رمانی
  25. اسلواکی
  26. اسلوونی
  27. اسپانیا
  28. سوئد
  29. سوئیس

لیست کشورهای خارج از اتحادیه اروپا و شنگن | ترکیه – انگلستان

همان‌طور که در ادامه مشاهده خواهید کرد، کشور ترکیه که در چند دهه‌ی اخیر به لیست کشورهای اروپایی اضافه شده است، خارج از منطقه‌ی شنگن است و برای گردش در این کشور لازم است ویزای ترکیه تهیه شود. در ادامه لیستی از مهم‌ترین کشورهایی ارائه می‌شود که عضویت آنها در اتحادیه اروپا و یا شنگن در بین متقاضیان مسافرت مورد ابهام بوده است. لازم به ذکر است این کشورها جزو پیمان شنگن قرار نمی‌گیرند.

  1. آلبانی
  2. ارمنستان
  3. آذربایجان
  4. بلاروس
  5. بوسنی و هرزگوین
  6. گرجستان
  7. کوزوو
  8. مولداوی
  9. مونته‌نگرو
  10. مقدونیه شمالی
  11. روسیه
  12. صربستان
  13. ترکیه
  14. اوکراین
  15. انگلستان

(منبع رسمی مورداستفاده در این بخش سایت رسمی شنگن است و در سال ۲۰۲۴ مورد استخراج قرار گرفته است. کشورهای عضو اتحادیه اروپا و یا خارج از آن ثابت نیستند و به فراخور تغییرات منطقه‌ای ممکن است در گروه مقابل تقسیم‌بندی شوند. دپارتمان پژوهشی الو ویزا آخرین تغییرات در طبقه‌بندی کشورهای اتحادیه اروپا را رصد خواهد کرد و مقالات در اسرع وقت به‌روزرسانی خواهند شد).

اخذ ویزای شنگن | ۲۰۲۴

ویزای شنگن مجوز ورود به ۲۹ کشور اروپایی است. این روادید محبوب، در انواع مختلفی تعریف شده است، اما به طور عمده به مدت ۹۰ روز اعتبار مسافرتی را در اختیار متقاضیان قرار خواهد داد که آزادانه و بدون هیچ محدودیتی به تمام این ۲۹ کشور سفر کنند و مقاصد تفریحی، کاری و یا تحصیلی خود را پیگیری کنند. مدت اعتبار این ویزا ۹۰ روز در ۱۸۰ روز است؛ به این معنا که در طول ۱۸۰ روز (۶ماه) افراد اجازه خواهند داشت ۹۰ روز (۳ماه) در مناطق عضو شنگن حضور داشته باشند. این بازه‌ی ۹۰ روز می‌تواند به‌صورت پیوسته و یا با فواصل زمانی، توسط متقاضیان در مهلت ۶ ماه مورد استفاده قرار گیرند.

۹ قدم برای اخذ ویزای شنگن | پروتکل ویزای شنگن

طبق بررسی‌های تیم فنی گروه الو ویزا، بهترین مسیری که می‌تواند به دریافت ویزای شنگن منتهی شود، پیروی از پروتکلی است که به‌صورت تجربی به‌دست‌آمده و باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌ی متقاضیان خواهد شد.

قدم نخست

اولین قدم در اخذ ویزا انتخاب هدف است. مقاصد مختلف تحصیلی، کاری و توریستی روش‌های بسیار متفاوتی در فرایند دریافت ویزا خواهند داشت که اگر به‌درستی انتخاب شوند، با صرف کمترین بودجه‌ی زمانی و مالی به نتیجه خواهند رسید. براین‌اساس اولین موردی که لازم است به‌دقت موردتوجه قرار گیرد، هدف متقاضی از درخواست ویزای شنگن است.

قدم دوم

قدم بعدی در اخذ ویزای شنگن، انتخاب کشور مقصد است. البته که این روادید به متقاضی اجازه خواهد داد در بازه‌ی ۶ماهه از هر سرزمینی که معاهده‌ی شنگن را پذیرفته است بازدید کند؛ اما پیش از ارسال درخواست باید طول مدتی که قرار است فرد متقاضی در اروپا سپری کند تخمین زده شود. در این صورت اگر تنها یک کشور به‌عنوان مقصد سفر انتخاب شده است لازم است مراحل اخذ ویزا از سفارت همان کشور پیگیری شود. ولی اگر بیش از یک مقصد برای سفر در نظر گرفته شده است کشوری که بیشترین زمان را پذیرای فرد خواهد بود به‌عنوان کشور مخاطب انتخاب شده و مراحل درخواست ویزا از این کشور پیگیری خواهد شد. در شرایطی که تخمین سفر ممکن نباشد، اولین مقصد به‌عنوان کشور مخاطب برای دریافت ویزای شنگن انتخاب می‌شود.

قدم سوم

قدم سوم تعیین زمان مناسب برای ارسال درخواست است. به‌طورکلی فرایند ارسال درخواست و تأیید آن توسط سفارت، پروسه‌ای زمان‌بر است که بر اساس پیک سفرها و کامل‌بودن یا نبودن مدارک متقاضی، زمان متفاوتی به طول خواهد انجامید. طبق مشاهدات روزانه، این زمان بهتر است چیزی در حدود سه ماه در نظر گرفته شود. یعنی حداقل سه ماه پیش از روز سفر، باید به تکمیل مدارک ویزا پرداخته شود. مشاوران فنی الوویزا در این بازه‌ی زمانی همراه متقاضیان محترم خواهند بود و با بهره‌گیری از روش‌های انحصاری خود کمترین زمان را برای دریافت ویزا صرف خواهند کرد.

قدم چهارم

پس از تعیین کشور مقصد و انتخاب بازه‌ی زمانی درست، نوبت به دریافت وقت از سفارت می‌رسد. این مرحله برای برخی از کشورها به‌صورت حضوری و برای برخی دیگر به‌صورت برخط انجام می‌شود.

قدم پنجم

قدم بعدی در فرایند درخواست ویزا، تکمیل فرم مربوطه است. کشورهای عضو شنگن فرم مخصوصی را برای درخواست ویزا در وب‌سایت خود منتشر کرده‌اند که مفاد این فرم هرازگاهی دچار تغییر و به‌روزرسانی می‌شوند. در قدم پنجم لازم است آخرین به‌روزرسانی فرم درخواست ویزا، از وب‌سایت کشور مدنظر دریافت شود و به‌دقت تکمیل شود. این فرم لازم است در دو نسخه چاپ و همراه دیگر مدارک به سفارت ارسال شود.

قدم ششم

پس از تکمیل فرم درخواست ویزا، لازم است مدارک دیگر به‌دقت جمع‌آوری شوند و آماده‌ی ارسال به سفارت کشور مدنظر شوند. این مدارک در سفارت‌های مختلف ممکن است متفاوت باشند؛ اما به‌طورکلی شامل عکس، مدارک شناسایی، بیمه، بلیت رفت‌وبرگشت، فرم مخصوص دریافت ویزا و پاسپورت خواهند بود.

قدم هفتم

پس از تکمیل و تقدیم مدارک به سفارت کشور مدنظر، زمان مصاحبه‌ی ویزا تعیین خواهد شد. در بازه‌ی زمانی انتظار، فرد متقاضی زمان خواهد داشت که سوالات احتمالی افسر کنسولگری را مرور کند و با اعتمادبه‌نفس کافی در جلسه‌ی مصاحبه حضور پیدا کند. مواردی که در این جلسه پرسیده خواهد شد، دلایل سفر و اهدافی است که متقاضی در نظر دارد. همچنین سوالاتی در مورد راستی‌آزمایی مدارک ارائه شده، پرسیده خواهد شد که پیشنهاد می‌شود در کمال صداقت و آرامش به این سوالات پاسخ داده شود.

قدم هشتم

پس از طی هفت مرحله‌ی گذشته، نوبت به پرداخت هزینه‌ها است. هزینه‌های مربوط به درخواست ویزا هرسال توسط تیم مخصوص شنگن در کشورهای اروپایی مورد بازبینی قرار می‌گیرد و به‌صورت سراسری برای تمام کشورهای تابعه ابلاغ می‌شود. براین‌اساس دیگر تفاوتی نخواهد داشت که کشور مقصد کدام انتخاب می‌شود. ملاک تعیین هزینه‌ها سوابق فرد و مدارک ارسالی توسط او خواهد بود.

قدم نهم

مراحل که پیش‌ازاین عنوان شد، مهم‌ترین اقداماتی است که لازم است تمام متقاضیان ویزای شنگن انجام دهند. مرحله‌ی آخر چیزی نیست جز یک بازه‌ی زمانی مشخص که لازم است طی شود تا پروسه‌ی درخواست ویزا به نتیجه برسد. این بازه در کم‌ترین حالت دو هفته و در بیش‌ترین حالت، یک ماه طول خواهد کشید. لازم است متقاضی بردبارانه این گپ زمانی را سپری کند تا به ویزای شنگن دست یابد.

مدارک لازم برای دریافت ویزه شنگن

افراد مختلف در سفارت کشورهای مختلف ممکن است به لیست متفاوتی از مدارک نیاز داشته باشند. اما بر اساس شواهد تجربی در ادامه لیست عمومی که در اکثر موارد از متقاضیان درخواست می‌شوند، ارائه می‌شوند.

  • عکس پرسنلی رنگی (سایز ۴*۳ / تمام رخ)
  • فرم درخواست ویزا (تکمیل شده در ۲ نسخه)
  • مدارک کامل شناسایی (کارت ملی / شناسنامه / پاسپورت)
  • اسناد ملکی (به نام متقاضی یا همسر متقاضی)
  • اسناد شغلی
  • مدارک لازم برای سفر (بلیت رفت‌وبرگشت به کشور مقصد / تأییدیه رزرو هتل)
  • اسناد مالی (پرینت حساب بانکی ۳ماهه / گواهی مانده‌حساب بانکی / پرداخت ضمانت برگشت سفر)

شرح مدارک شغلی برای ویزای شنگن

درصورتی‌که هدف متقاضیان از دریافت ویزای شنگن، شرکت در سمینارهای شغلی و یا کنفرانس‌ها و رویدادها باشد لازم است دعوت‌نامه‌های رسمی که برای این منظور دریافت کرده‌اند را ضمیمه‌ی مدارک پرونده کنند. همچنین بلیت هواپیما که برای شرکت در این رویدادها خریده شده است، یکی دیگر از مدارکی است که می‌تواند روند درخواست ویزا را برای متقاضیان تسهیل کند.

برای اهداف شغلی و غیر شغلی تمام قراردادهای ثبتی در کشور مبدا و گزارش فعالیت تجاری متقاضی می‌تواند کمک بزرگی در پیشرفت پرونده باشد.

مدارک تمکن مالی برای شنگن

برای دریافت ویزای شنگن یکی از مواردی که به‌دقت مورد ارزیابی افسر پرونده قرار خواهد گرفت میزان تمکن مالی فرد متقاضی است. اثبات تمکن مالی متقاضیان با مدارکی که در ادامه معرفی می‌گردد امکان‌پذیر است.

  • گزارش حساب بانکی (۳ ماه اخیر / میزان مانده حساب حتما از سفارت پیگیری شود و یا از کارشناسان الو ویزا استعلام گردد)
  • تمام کارت‌های اعتباری و گردش حساب
  • میزان پول نقد
  • ارائه گواهی اشتغال به کار و دست چک (درصورتی‌که متقاضی دست چک داشته باشد)
  • اسناد تأییدکننده‌ی مالکیت مسکن خصوصی

هزینه لازم برای دریافت ویزای شنگن

هزینه‌ای که برای دریافت ویزای شنگن از متقاضیان دریافت می‌شود، بسته به شرایط افراد متفاوت است و به عوامل گوناگونی بستگی دارد. به طور مثال هزینه‌ی ویزا برای کودکان تا سقف ۱۲ سال، ۴۵ یورو و برای بزرگسالان تا ۹۰ یورو تعیین شده است. دانشمندان، پژوهشگران و دیپلمات‌های رسمی که دارای ملیت کشورهای اروپایی هستند نیز ۳۵ یورو لازم است برای ویزه شنگن پرداخت کنند.

معرفی انواع ویزای شنگن

ویزای اتحادیه شنگن (Uniform Schengen Visa) یا ویزای توریستی شنگن که به‌اختصار ویزای شنگن نامیده می‌شود، روادیدی است که در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و امکان اقامت ۹۰ روزه و  بدون محدودیت را در کشورهای این منطقه ممکن می‌سازد. این ویزا دارای انواع گوناگونی است که در ادامه معرفی می‌شود.

ویزای شنگن تایپ A

ویزای ترانزیت فرودگاهی (Airport transit visa) به‌نوعی از روادید گفته می‌شود که صرفا در فرودگاه یک کشور از کشورهای حوزه شنگان اعتبار دارد و در فضای خارج از فرودگاه بی‌اعتبار است. سازوکار این ویزا به این شکل طراحی شده است که مسافرانی که از کشور خود به یکی از فرودگاه‌های حوزه‌ی شنگن سفر می‌کنند و قصد دارند از آنجا به کشوری خارج از منطقه‌ی شنگن پرواز کنند می‌توانند از این شنگن تایپ A استفاده کنند. محدودیت‌های این ویزا شدید است به‌طوری‌که فرد اجازه‌ی خروج از فرودگاه را نخواهد داشت و پس از فرود در اولین کشور حوزه‌ی شنگن، صرفا به منطقه‌ای خارج از شنگن می‌تواند پرواز کند.

شنگن تایپ B

این نوع از ویزا که در گذشته استفاده می‌شد مناسب برای اقامت‌های کوتاه‌مدت است. شنگن تایپ B به متقاضیان اجازه‌ی حضور در منطقه شنگن را می‌دهد؛ ولی تنها ۵ روز اعتبار دارد و فرد متقاضی پس از این مدت مجبور است منطقه‌ی شنگن را درک کند.

ویزای شنگن تایپ C

ویزه شنگن تایپ C که معروف‌ترین نوع از این ویزا است ۳ ماه (۹۰ روز) اعتبار دارد و در طول ۶ ماه می‌تواند مجوز سفر به تمام کشورهای حوزه شنگن را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد. این ویزا می‌تواند به شکل یک‌بار ورود، دوبار ورود و چندبار ورود برای متقاضیان صادر شود.

ویزای تایپ D

ویزای ملی (National visa) که به ویزای تایپ D نیز مشهور است، یکی از جالب‌ترین انواع شنگن است که با ویژگی‌های خاص و برای جامعه هدف مخصوص تدوین شده است. این روادید برای سفرهای طولانی‌تر از سه ماه در نظر گرفته شده است و به دارندگان اجازه‌ی اقامت تا یک سال را می‌دهد. برخی از جامعه‌ی هدف شنگن تایپ D ورزشکاران، هنرمندان و افراد محبوب و معروفی هستند که برای انجام پروژه‌های کاری یا شرکت در رویدادهای مختلف به اقامت طولانی‌مدت در منطقه شنگن نیاز دارند. قشر دیگری که جزو مخاطبان اصلی تایپ D هستند دانشجویان و پژوهشگران هستند. درصورتی‌که اهداف پژوهشی و کاری این دسته از متقاضیان به زمانی حدود یک ماه نیاز داشته باشد و یا ورکشاپ‌ها و دوره‌هایی که در آن پذیرش شده‌اند برای مدت یک سال به طول بکشد، شنگن تایپ D به آنها تعلق می‌گیرد. گروه دیگر افرادی هستند که به‌منظور مقاصد درمانی و پزشکی به مناطق شنگن سفر کرده‌اند و بنا بر شرایط پیش‌آمده نیاز دارند زمان بیشتری را در این مناطق سپری کنند.

ویزای منطقه محدود

روادید اعتباری منطقه محدود گونه‌ی دیگری از شنگن که در موارد خاص مثلا شرایط بحران و پناهندگی به برخی افراد تعلق پیدا می‌کند. طبق پروتکل این ویزا فرد متقاضی صرفا در برخی از مناطق شنگن امکان تردد خواهد داشت و از حضور این دسته از افراد در مناطق دیگر ممانعت به عمل خواهد آمد.

مواردی که درخواست ویزای شنگن رد می‌شود

اگرچه ویزای شنگن امکانات شگفت‌انگیزی را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد، اما سخت‌گیری در اهدای این ویزا بالا است و لازم است متقاضیان پیش از اقدام به دریافت آن از تمام جوانب درخواست ویزا مطلع باشند.

اولین و پربسامدترین دلیلی که منجر به ریجکت‌شدن ویزای شنگن می‌شود، عدم اطمینان آفیسر از ادعای متقاضی است. درصورتی‌که فرد نتواند آفیسر پرونده را از برگشت خود مطمئن کند احتمال ردشدن درخواست متقاضی بسیار قوت می‌گیرد. ارائه‌ی مدارک جعل شده و مخدوش دلیل دیگری است که درخواست طیف وسیعی از متقاضیان شنگن را ریجکت می‌کند. مورد مهم دیگری که آفیسر به‌دقت مورد بررسی قرار خواهد داد وجود سو سابقه درگذشته‌ی متقاضی است. اگر مواردی چون اتهامات و محکومیت‌های تروریستی، شرارت و مواد مخدر در سابقه‌ی فرد وجود داشته باشد، درخواست ویزای شنگن با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.

آشنایی بیشتر با منطقه شنگن

در بین کشورهای اروپایی، پنج کشور تصمیم گرفتند روابط مرزی خود را گسترش دهند. این توافق که ماحصل مذاکرات مستقیم در سال ۱۹۸۵ است در منطقه‌ی روستای شنگن از توابع لوکزامبورگ حاصل شد. پنج کشور اولیه در معاهده‌ی شنگن، کشورهای لوکزامبورگ، بلژیک، فرانسه، آلمان غربی و هلند بودند که بر اساس این توافق‌نامه محدودیت‌های مرزی خود را کاهش دادند. در سال‌های آتی، کشورهای دیگری به این معاهده اضافه شدند و لیست کنونی آن را به ۲۹ کشور افزایش دادند.

اهداف مدنظر در پیمان شنگن

معاهده‌ی شنگن در ابتدا به‌منظور کاهش و یا لغو کنترل‌های مرزی، بین کشورهای تابعه صورت پذیرفت. این امر باعث شد مراودات افراد در این منطقه گسترش یابد و کشورهای عضو در کنار حفظ استقلال قبلی خود، به سطح جدیدی از ثروت و امنیت داخلی نائل شوند. سفرهای بدون کنترل در منطقه‌ی شنگن و عدم نیاز به ارائه‌ی پاسپورت باعث می‌شود مراودات کاری و همکاری‌های بین‌المللی بین کشورها افزایش‌یافته و اقتصاد جمعی این کشورها روزبه‌روز پیشرفت کند. از سوی دیگر تدوین و ابلاغ سطوح امنیتی و مرزی در منطقه باعث می‌شود قدرت بازدارندگی و دفاعی در این کشورها افزایش یابد و این امر برای ساکنین منطقه‌ی شنگن و مهاجرانی که به این منطقه مسافرت می‌کنند حاشیه‌ی امن بیشتری را به وجود آورد. عواملی چون برقراری عدالت، مدیریت مفید امور داخلی، ایجاد و حفظ سطوح امنیتی بالا و مبارزه با مصادیق جرم و جنایت تنها بخشی از دستاوردهای معاهده‌ی شنگن در اروپا است.

تفاوت اتحادیه اروپا و شنگن

معاهده‌ی شنگن یک توافق‌نامه‌ی مرزی است که بین برخی از کشورهای اروپایی به امضا رسید و منجر به کاهش کنترل‌های مرزی در این کشورها شد. اتحادیه‌ی اروپا اما یک اتحادیه سیاسی و اقتصادی است که متمرکز بر افزایش قدرت سیاسی، نظامی و اقتصادی کشورهای تابعه است. اعضای شنگن در سال ۲۰۲۴، ۲۹ کشور هستند و اعضای اتحادیه‌ی اروپا ۲۷ کشور.

مهم‌ترین اهداف و دستاوردهای اتحادیه‌ی اروپا ارتقای سطح عدالت، امور اقتصادی و امور تجاری بین اعضای این اتحادیه است. تاریخ تشکیل اتحادیه اروپا به شکل امروزی، به سال ۱۹۹۳ می‌رسد. معاهده‌ی ماستریخت که در این سال به امضای برخی از کشورهای اروپایی رسید، نتیجه‌ی مذاکرات و توافقات پیش‌ازاین بود. در این توافق، واحد پول مشترکی به نام یورو انتخاب شد که به‌عنوان مبنای تجارت و دادوستد در این اتحادیه در نظر گرفته شد. پیشرفت‌های روزافزونی که در سطوح مختلف در اتحادیه اروپا رخ داد، باعث شد هرساله تعدادی کشور متقاضی اضافه‌شدن به لیست کشورهای اتحادیه اروپا باشند. در مقابل کشورهایی چون بلژیک و انگلستان حضور دارند که بنا به منافع ملی خود تصمیم گرفتند در این اتحادیه اروپایی قرار نداشته باشند.

جرقه‌ی اولیه برای تشکیل اتحادیه اروپا به سال‌های پایان جنگ جهانی دوم مربوط می‌شود. در این دوره برخی از کشورهای آسیب‌دیده از جنگ، تصمیم گرفتند راهبرد مسالمت‌آمیزی را در دستور کار خود قرار دهند. هدف از این راهبرد مشترک، کاهش تنش‌های گذشته و همچنین ارتقای سطوح امنیتی و اقتصادی در منطقه‌ی اروپا بود.

سخن پایانی

در این مقاله، ویزای شنگن، انواع آن و تمام جزئیاتی که در پذیرش این شکل از ویزا اثرگذار است مورد بررسی قرار گرفت. کشورهای عضو شنگن مناطقی در اروپا را به وجود آورده‌اند که قابلیت سفر بدون محدودیت را برای متقاضیان به وجود آورده‌اند. برای دریافت شنگن لازم است هزینه‌ی نسبتا زیادی پرداخت شود که قابل‌بازگشت نیست. براین‌اساس اهمیت دارد تمام مراحل با وضوح کامل و بدون کمترین اشتباهی دنبال شود تا کمترین ریسک متوجه متقاضیان نباشد. مجموعه‌ی الو ویزا با بهره‌گیری از سال‌ها تجربه در امر مهاجرت و دریافت ویزا، آماده است تا بهترین مسیر دریافت ویزای شنگن را در اختیار متقاضیان محترم قرار دهد.

( واژه‌های ویزه و ویزا به معنی روادید هستند که به ترتیب در زبان‌های پشتو و پارسی مورداستفاده قرار می‌گیرند).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *