هر کشوری مشخصات منحصربهفردی دارد؛ آلمان هم بهعنوان یک کشور منظم و سیستماتیک شناخته میشود. شرایط مطلوب این کشور باعث شده افراد زیادی برای مهاجرت به آلمان برنامهریزی کنند. سرزمین ژرمنها یکی از پیشرفتهترین کشورهای قاره اروپا است. این کشور در غرب قاره سبز واقع شده که با کشورهای دانمارک، لهستان، جمهوری چک، سوئیس، بلژیک و هلند مرز مشترک دارد. جمهوری فدرال آلمان دارای ۱۶ ایالت است که شهر برلین بهعنوان پایتخت این کشور شناخته میشود. مهاجرت به آلمان با روشهای عمومی تحصیلی، کاری، سرمایهگذاری و روشهای انحصاری همچون کارت شانس امکانپذیر است. در ادامه به صفر تا صد راههای مهاجرت آلمان خواهیم پرداخت؛ همراه ما باشید.
فهرست مطالب
معرفی کوتاه کشور آلمان
مردم آلمان به زبان آلمانی صحبت میکنند که این زبان در دسته زبانهای سخت در جهان قرار گرفته است. به دلیل آبوهوای معتدل، ثبات اقتصادی و پیشرفت مداوم تکنولوژی مردم این کشور، زندگی با کیفیتی را تجربه میکنند. بهطوریکه امید به زندگی در آلمان ۸۱ سال اعلام شده است. به دلیل کمبود نیروی متخصص، آلمان جزو کشورهای مهاجرپذیر در جهان شناخته میشود. این کشور قوانین مناسبی را برای پذیرش مهاجران وضع کرده است. شرایط مناسب کاری و تحصیلی باعث شده افراد بسیاری برای مهاجرت به آلمان اقدام کنند. برای آشنایی بیشتر با ویژگیهای کشور آلمان میتوانید از مقالهی جامع همه چیز دربارهی کشور آلمان دیدن فرمایید.
چرا مهاجرت به آلمان؟
اقتصاد آلمان مبتنی بر بازار آزاد است که با استفاده از نیروی متخصص، جلوی فسادهای اقتصادی را میگیرد. آلمان نوآوریهای زیادی در اقتصاد جهانی داشته که باعث شده این کشور بهعنوان یک قطب اقتصادی قدرتمند شناخته شود. سرزمین ژرمنها سومین کشور از نظر صادرات است که منجر به رشد اقتصادی این کشور اروپایی شده است.
در کنار اقتصاد قدرتمند آلمان، سیستم آموزشی نیز یکی از نقاط قوت ژرمنها است. امکانات فراوان آموزشی و نرخ شهریه پایین مراکز آموزشی آلمان باعث شده دانشجویان زیادی از سراسر جهان به این کشور مهاجرت تحصیلی کنند. شایانذکر است، شهریه هر ترم دانشگاهها به طور متوسط ۲۵۰ یورو برای هر ترم است که نسبت به دیگر کشورهای اروپایی مبلغ کمی محسوب میشود.
آلمان به سلامت مردم کشور خود اهمیت زیادی میدهد. این کشور سیستم پوشش سراسری خدمات درمانی را در آلمان اجرا کرده است. بهطوریکه آلمان جزو کشورهای پیشرو در حوزه پزشکی شناخته میشود. لازم به ذکر است، این سیستم از دهه ۱۸۸۰ آغاز به کارکرده و تاکنون تمام مردم آلمان و مهاجران مقیم این کشور تحت پوشش خدمات درمانی ژرمنها قرار گرفتهاند.
مهاجرت به آلمان اگرچه شامل مزایای بسیاری برای متقاضیان است، چالشهای مختلفی را نیز برای متقاضیان به وجود خواهد آورد. در ادامه به خوب و بد مهاجرت به آلمان خواهیم پرداخت.
مزایا
- هزینه زندگی ارزان
- ثبات و امنیت کاری
- دسترسی آسان به دیگر کشورهای اروپایی
- پوشش خدمات درمانی
- سیستم حمل و نقل عمومی
- دسترسی به ویزای شینگن و کشورهای همسایه
- فضای سرسبز در بیشتر مناطق شهرها
معایب
- هزینه بالای مالیات
- رفتار خشک مردم آلمان
- سختی زبان آلمانی در یادگیری و مکالمه
- غذاهای تکراری و چاقکننده با مواد اولیه نان و سیبزمینی
- فصل زمستان طولانی
- آپارتمانهای بدون آشپزخانه
- کاغذبازیهای اداری برای عادیترین مسائل
شرایط زندگی در آلمان
هزینه زندگی
هزینه زندگی در آلمان نسبت به دیگر کشورهای اروپایی پایینتر است. هزینههایی مثل غذا، برق، اینترنت و پوشاک از جمله اقلام به صرفه در سرزمین ژرمنها محسوب میشود. بر اساس آمار اعلام شده، هر فرد به صورت میانگین مبلغ ۸۵۰ یورو در ماه هزینه میکند. گفتنی است، شهرهای مونیخ، برلین و هامبورگ جزو ۱۰ شهر برتری هستند که از نظر هزینههای روزمره شرایط زندگی مطلوبی دارند. ساعت کاری منعطف و ثبات شغلی در این شهرها باعث شده است افراد بسیاری یکی از این سه شهر را به عنوان مقصد مهاجرت به آلمان انتخاب کنند.
میانگین درآمدها
بر اساس اطلاعات اداره آمار فدرال آلمان، میانگین درآمد سالانه افراد ۴۷.۷۰۰ یورو محاسبه شده است. در واقع هر کارمند به صورت میانگین مبلغ ۳.۹۷۵ یورو در ماه کسب درآمد میکند. این آمار بر اساس شغلهای رسمی و اداری اعلام شده است. لازم به ذکر است، درآمد شغلهای آزاد و مستقل متغیر هستند که بر اساس سن، موقعیت جغرافیایی، سابقه کار و مدرک تحصیلی محاسبه میشود.
کیفیت زندگی
بر اساس اعلام سازمان ملل، آلمان چهارمین کشور توسعه یافته در جهان است که کیفیت زندگی بالایی دارد. این آمار بر اساس میزان رشد اقتصادی، امکانات بهداشتی و سیستم آموزشی در بین ۶۲ کشور مورد بررسی قرار گرفته است. شایان ذکر است، سازمان ملل کیفیت زندگی در آلمان را «بسیار بالا» اعلام کرده که منجر به پیشرفت افراد در تمامی مقاطع زندگی میشود.
مهاجران در سرزمین ژرمنها از تمامی امکانات رفاهی این کشور بهرهمند میشوند. در واقع این افراد نسبت به دیگر کشورها مشکلات کمتری را برای تأمین هزینههای زندگی خود تجربه میکنند. امنیت شغلی و ثبات اقتصادی آرامش فکری خوبی را برای افراد مهاجر به وجود میآورد که این موضوع باعث پیشرفت آنها در زمینههای کاری و شخصی خواهد شد.
یکی از نکات مهم شرایط زندگی مهاجران در آلمان این است که فرزندان آنها میتوانند بدون هیچ مشکلی در مدارس این کشور ثبتنام کنند. این مورد باعث میشود آنها در آینده وارد دانشگاههای برتر آلمان شوند. بنابراین، مهاجران نگرانیهایی مثل شرایط تحصیلی فرزندان، بیکاری و درآمدزایی نخواهند داشت.
برای آگاهی بیشتر مقاله جامع شرایط و هزینه های زندگی در آلمان را بخوانید.
راه های مهاجرت به آلمان
۱. مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل
یکی از روشهای مهاجرت به سرزمین ژرمنها، دریافت ویزای تحصیلی آلمان است. پزشکی، پرستاری، مهندسی، شیمی، زیستشناسی و فناوری اطلاعات از جمله رشتههایی هستند که متقاضیان میتوانند در مراکز علمی این کشور آموزش ببینند. مهمترین مزیت تحصیل در آلمان این است که فارغالتحصیلان در شرکتهای بزرگ و معتبر استخدام میشوند؛ بنابراین، به دلیل کیفیت آموزشی بالای آلمان، دانشجوهای بسیاری از سراسر جهان به سرزمین ژرمنها مهاجرت میکنند.
متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان پس از دریافت ویزا، امکان زندگی و حتی کار در این کشور را خواهند داشت. پس از فارغالتحصیلی، متقاضیان میتوانند با تبدیل ویزای تحصیلی به کاری وارد بازار کار آلمان شوند و پس از ۲ سال زندگی و اشتغال در آلمان اقامت دائم خود را دریافت کنند. پس از این مرحله در صورتیکه مهاجران ۳ سال در خاک آلمان زندگی کنند، پاسپورت آلمانی خود را دریافت میکنند و این به معنی شهروندی کشور آلمان است.
آمار رسمی مهاجرت تحصیلی به آلمان
طبق آمار رسمی، در سال تحصیلی ۲۰۲۱-۲۰۲۲، بیش از ۴۰۰,۰۰۰ دانشجوی بینالمللی در آلمان ثبتنام کردند که سهم قابل توجهی از آنها، از کشورهای آسیایی بودهاند.
متقاضیان محترم جهت اطلاع از آخرین شرایط مهاجرتی با مشاوران مرکز مهاجرتی الو ویزا در ارتباط باشند.
۲. مهاجرت به آلمان از طریق کار
آلمان به دلیل نظمی که در سیستمهای اداری خود دارد، توانسته به عنوان بزرگترین اقتصاد اروپا شناخته شود. این کشور توانایی بالایی در مدیریت بحرانهای مالی داشته است. به طوری که اقتصاد آلمان در تمام ادوار بحران اقتصادی جهانی، شرایط با ثباتی را تجربه کرده است. همچنین، بازار کار در حوزه صنعت خودرو، مواد شیمیایی، لوازم برقی و کارخانجات مطلوب است.
آلمان سالانه در حال جذب نیروی کار تخصصی است. افراد متخصص در سرتاسر جهان به این کشور مهاجرت میکنند تا بتوانند در حوزه تحصیلی خود مشغول به کار شوند. بیشتر مشاغل در آلمان دچار کمبود نیروی حرفهای است و این کشور به دنبال جذب افراد متخصص در حوزههای گوناگون است. متقاضیان با دریافت ویزای کار آلمان و اشتغال در این کشور به مدت ۳ تا ۵ سال میتوانند اقامت دائم دریافت کنند و پس از ۳ سال موفق به دریافت شهروندی و پاسپورت آلمانی شوند.
آمار رسمی مهاجرت کاری به آلمان
طبق آمار منتشر شده در سال ۲۰۲۲، آلمان برای حدود ۵۸,۰۰۰ کارگر مهاجر جدید ویزای کار صادر کرده است. بررسیها نشان میدهد که بیش از ۶۰% از نیروی کار بینالمللی در آلمان به واسطه جذب نیروی کار ماهر انجام شده است.
برای کسب اطلاعات جامع در مورد مهاجرت کاری بهتر است مقالهی مهاجرت کاری به آلمان را مطالعه کنید.
۳. مهاجرت به آلمان از طریق سرمایهگذاری
افراد متقاضی برای مهاجرت به آلمان میتوانند از طریق سرمایهگذاری به این کشور نقل مکان کنند. یکی از بهترین کارها برای درخواست پذیرش، ثبت شرکت در آلمان است. متقاضیان با ثبت برند خود میتوانند ویزای اقامت در آلمان را دریافت کنند. خرید ملک، خرید بیزنس و ثبت استارتاپ از دیگر روشهای سرمایهگذاری در سرزمین ژرمنها است. این راهها هرکدام شرایط اقامت در کشور آلمان را تضمین میکند.
با سرمایهگذاری در سرزمین ژرمنها، دولت این کشور اقامت ۳ ساله را برای سرمایهگذار در نظر میگیرد. پس از طی شدن مدت اقامت، دولت آلمان نوع اقامت را دائمی میکند. همچنین، اگر مدت زمان اقامت کارآفرین از ۸ سال عبور کند، حق شهروندی (Citizenship) به سرمایهگذار داده میشود که به عنوان شهروند آلمانی شناخته خواهد شد.
آمار رسمی مهاجرت سرمایهگذاری به آلمان
به طور متوسط، در سالهای اخیر، آلمان حدود ۳,۰۰۰ ویزای سرمایهگذاری صادر کرده است.
برای اطلاع از روشها و مدارک لازم برای سرمایهگذاری میتوانید با مشاوران مرکز مهاجرتی الو ویزا در ارتباط باشید و یا مقالهی فنی سرمایهگذاری در آلمان را مطالعه فرمایید.
۴. مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
دولت آلمان امکانی را برای شهروندان آلمانی فراهم کرده که میتوان به عنوان یک روش مهاجرتی به آن پرداخت. اگر فردی با یک شهروند آلمانی ازدواج کند، اقامت دائم این کشور را دریافت میکند. داشتن حداقل سن ۱۸ سال و توانایی مالی کافی برای هزینههای زندگی مشترک از شروط ازدواج با شهروند آلمانی است. فرد غیرآلمانی باید حداقل مدرک A1 زبان آلمانی را دریافت کرده باشد. همچنین، زوجین باید حداقل سه سال در آلمان اقامت کنند که از این سه سال، دو سال آن را به صورت مشترک زندگی کرده باشند. اثبات این شرایط باعث خواهد شد کشور آلمان تابعیت دائمی این کشور را برای فرد متقاضی صادر کند.
آمار رسمی مهاجرت به المان از طریق ازدواج
طبق آمار رسمی، در سال ۲۰۲۱، حدود ۲۰,۰۰۰ نفر از طریق ازدواج با اتباع آلمانی به آلمان مهاجرت کردند.
۵. مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
به دلیل اینکه شرایط پذیرش مهاجر در آلمان راحتتر از دیگر کشورهای اروپایی است. افراد بسیاری برای پناهندگی به سرزمین ژرمنها اقدام میکنند. به طوری که آلمان بیشترین میزان پذیرش پناهندگان در میان کشورهای اروپایی را دارد. افراد زیادی به دلایل شرایط جنگی یا سیاسی در کشور خود اقدام به پناهندگی در کشورهای مختلف میکنند. شرایط پناهندگی در آلمان بسیار سخت و طاقتفرسا است. توصیه میشود برای مهاجرت به این کشور از روشهای دیگری استفاده شود. البته در برخی شرایط خاص، مانند شرایط سخت معیشتی و زندگی میتوان به پناهندگی در آلمان امیدوار بود.
آمار رسمی مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
طبق گزارش اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان (BAMF)، در سال ۲۰۲۱، بیش از ۹۰,۰۰۰ درخواست پناهندگی جدید در آلمان ثبت شده است.
۶. مهاجرت از طریق خانواده (Family Reunion)
افرادی که دارای اقامت دائم یا ویزای بلندمدت در آلمان هستند، میتوانند اعضای خانواده خود را به آلمان دعوت کنند. این ویزا که به ویزای همراه یا پیوست مشهور است از طریق شرایط خاصی قابلدریافت است. برای اطلاع از آخرین قوانین آلمان درمورد مهاجرت از طریق خانواده میتوانید از مقالهی ویزای تحصیلی دیدن فرمایید.
آمار رسمی مهاجرت به المان از طریق خانواده
در سال ۲۰۲۲، بیش از ۲۴,۰۰۰ درخواست برای ویزای الحاق خانواده پذیرفته شده است، که شامل همسران و فرزندان است.
۷- مهاجرت به آلمان با کارت شانس
کارت شانس جدیدترین مدل مهاجرتی به کشور المان است که توسط دولت این کشور بهمنظور جذب بیشتر متخصصان به این کشور طراحی شده است. در این روش مهاجرتی چندین پارامتر بهعنوان عوامل اثرگذار بر مهاجرت تعیین شده است که هریک دارای امتیازات قابل کسب هستند. برایناساس داوطلبانی که حداقل امتیازات لازم برای دریافت کارت شانس را دارا باشند، در لیست کاندیداهای این روش مهاجرتی قرار خواهند گرفت. داشتن تحصیلات عالی، تمکن مالی و تسلط بر زبان خارجه از مهمترین پارامترهای اثرگذار بر این روش مهاجرتی هستند.
آمار رسمی مهاجرت به آلمان با کارت شانس
پیشبینی میشود که این برنامه در سال ۲۰۲۳ حدود ۵۰,۰۰۰ ویزا ارائه دهد. کارت شانس همچنین بخشی از تلاشهای دولت برای جذب ۴۰۰,۰۰۰ کارگر ماهر در سالهای آینده خواهد بود.
۸- مهاجرت به آلمان با آوسبیلدونگ
برنامه کار و تحصیل آلمان (آوسبیلدونگ) یکی از مدلهای جذب نیروی متخصص به بازار کار است که در چند سال اخیر توسط آلمان ابداع شد و امروزه در چند کشور دیگر نیز اجرا میشود. برایناساس متقاضیان آوسبیلدونگ این فرصت را خواهند داشت که همراه با تحصیل در رشتهای خاص، امکان کارورزی و اشتغال در همان رشته را به دست آورند. یکی از مزایای مهم آوسبیلدونگ، امکان مهاجرت با استفاده از این برنامه است. افراد زیر ۲۵ سال مهمترین قشر هدف در این برنامهی جامع مهاجرتی هستند.
آمار رسمی مهاجرت به آلمان با آوسبیلدونگ
در سال ۲۰۲۱، بیش از ۵۰۰,۰۰۰ دانشجو در برنامههای اوسبیلدونگ ثبتنام کردند. بر اساس آمار اداره فدرال کار آلمان، حدود ۷۰% از کسانی که این آموزش را کامل میکنند، به استخدام دائم در یک موقعیت شغلی خواهند رسید.
حقوق شهروندی مهاجران در آلمان
کشور آلمان با اتخاذ سیاستهای مهاجرپذیری، مزایای شهروندی بسیاری را برای متقاضیان مهاجرت در نظر گرفته است. در ادامه به برخی از مهمترین حقوق مهاجران در آلمان خواهیم پرداخت.
- عدم نیاز به تمدید اقامت
- امکان سفر بدون ویزا به کشورهای اتحادیه اروپا
- اجازه تحصیل در مراکز علمی آلمان
- حق رأی در انتخابات کشور
- برخورداری از تمامی حقوق شهروندی و بیمه سلامت آلمان
- امکان خوداشتغالی و راهاندازی کسبوکار
- بستههای حمایتی آموزشی برای فرزندان
- امکان دریافت وام از بانکهای آلمانی
- صدور پاسپورت آلمانی برای نوزادان متولد شده در آلمان
- گسترش روابط تجاری بین کشورهای اتحادیه اروپا
- امکان خرید ملک بدون محدودیت
- کارکردن بدون محدودیت در آلمان
- دریافت شهروندی آلمان و پذیرش در جامعه
- امکان کار در شرکتهای معتبر
- حمایت مالی دولت به شهروندان آلمانی
شرایط مهاجرت به آلمان
۱. مدرک زبان موردنیاز
متقاضیان برای مهاجرتکردن به آلمان نیاز دارند زبان آلمانی را یاد بگیرند. آموزش این زبان به سه سطح A (ابتدایی)، سطح B (متوسطه) و سطح C (پیشرفته) تقسیم میشود. هر کدام از این سطوح نیز دارای دو بخش مانند سطح A1 و A2 هستند. متقاضیان مهاجرت به سرزمین ژرمنها باید حداقل مدرک سطح B را دریافت کرده باشند.
۲. شرایط سنی
آلمان حداقل سن برای دریافت ویزا را سن ۱۸ سال در نظر گرفته است. البته این کشور سقف سنی برای پذیرش مهاجر تعیین نکرده است. اما متقاضیانی که به سن قانونی رسیده باشند، مراحل دریافت ویزا را راحتتر طی خواهند کرد. گفتنی است، حداکثر سن برای مهاجرت کاری سن ۴۵ سال است که متقاضیان باید بین این بازه برای مهاجرت اقدام کنند.
مدارک موردنیاز برای مهاجرت به آلمان
- شناسنامه
- کارت ملی
- سند ازدواج
- کارت پایان خدمت یا کارت معافیت سربازی
- پاسپورت
- نامه درخواست دریافت اقامت
- رسید پرداخت بیمه
- دو قطعه عکس بیومتریک ۴x۳
- مدرک زبان آلمانی حداقل سطح B
- سند رسمی ازدواج (در صورت وجود)
- نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا مؤسسه آموزشی در آلمان (ویزای تحصیلی)
- ترجمه مدارک تحصیلی به همراه ریزنمرات، گواهینامههای دورههای آموزشی (ویزای تحصیلی)
- سند تمکن مالی (ویزای تحصیلی)
- نامه رسمی کارفرما (جاب آفر)
- سابقه کار (ویزای کاری)
تخمین هزینه مهاجرت به آلمان
- هزینههای ویزا
– درخواست ویزای کار: عموماً بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ یورو هزینه دارد.
– هزینه ویزای تحصیلی: مشابه ویزای کار، معمولاً بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ یورو خواهد بود.
- هزینههای زندگی
– هزینههای اقامت: اجاره ماهیانه یک آپارتمان در آلمان میتواند از ۵۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو باشد.
– هزینههای معیشتی: میانگین هزینه زندگی برای یک نفر در آلمان حدود ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو در ماه است.
- هزینههای اضافی
– مدارک و ترجمهها: هزینههای مربوط به ترجمه مدارک، گواهیهای تحصیلی و غیره ممکن است بین ۵۰ تا ۲۰۰ یورو باشد.
– بیمهنامه: برای مدت اقامت، بیمه سلامت الزامی است که هزینه آن بستگی به نوع بیمه و سطح پوشش متفاوت است، ولی به طور متوسط بین ۷۰ تا ۱۰۰ یورو در ماه هزینه خواهد داشت.
ارزانترین روش مهاجرت به آلمان برای ایرانیان
متقاضیان ایرانی برای مهاجرتکردن به آلمان میتوانند از طریق مهاجرت کاری اقدام کنند. به دلیل اختصاصدادن حقوق و مزایای مختلف شرکتها به کارمندان، ایرانیها ویزای کاری با روشی ارزان و بهصرفه درخواست میکنند.
شرکتهای آلمانی با بررسی سابقه کار، میزان درآمد، سن، مدرک تحصیلی و شرایط خانواده اقدام به جذب نیروی متخصص کرده و مراحل استخدامی مهاجرین کاری را انجام میدهند.
سریعترین روش مهاجرت به آلمان
کسانی که قصد دارند در سریعترین زمان ممکن به کشور آلمان مهاجرت کنند، باید از روش ویزای تحصیلی استفاده کنند. این شیوه مهاجرتی مسیر راحتی دارد و متقاضیان میتوانند به یکی از دانشگاههای آلمان درخواست ویزا کنند. مراحل پذیرش دانشجو توسط دانشگاهها انجام میشود و ویزای تحصیلی برای آنها صادر خواهد شد. گفتنی است، مدارس و دانشگاهها بر اساس معدل، نمره مدرک زبان و شرایط خانواده متقاضیان مراحل ثبتنام و صدور ویزا را پیش میبرند.
راحتترین راه دریافت اقامت آلمان برای ایرانیان
متقاضیان ایرانی میتوانند با تمام روشهای مهاجرتی به آلمان سفر کنند. ویزای تحصیلی برای دانشجویان ایرانی که بازه سنی ۱۸ تا ۳۰ سال دارند روش مناسبی است و در بازههای سنی بالاتر باتوجهبه مدارک تحصیلی، سوابق کاری و مدرک زبان امکانپذیر است. با پذیرش دانشگاه، ایرانیان میتوانند برای دریافت اقامت آلمان اقدام کنند.
کسانی که سابقه کار مناسبی دارند و در رشته شغلی تخصص دارند، میتوانند از طریق ویزای کاری به آلمان مهاجرت کنند. این روش شرایط مناسبی دارد که باعث رشد شغلی آنها میشود؛ بنابراین، متقاضیان ایرانی با بازه سنی ۱۸ تا ۴۴ سال امکان کار در آلمان را خواهند داشت. همچنین، این افراد باید رزومه قوی در یک رشته کاری مرتبط داشته باشند.
سایت رسمی مهاجرت به آلمان
- سایت رسمی مهاجرت به آلمان، وبسایت وزارت کشور آلمان (Bundesministerium des Innern und für Heimat) است. این وبسایت به نشانی https://www.bmi.bund.de اطلاعات جامعی درباره فرایندهای مهاجرت، ویزاها، اقامت و قوانین مربوط به مهاجران را ارائه میدهد.
- همچنین کارگزار رسمی مهاجرت به آلمان (الو ویزا) به نشانی ir امکان مشاوره و بررسی تخصصی شرایط متقاضیان مهاجرت به آلمان را فراهم کرده است.
آنچه گفته شد
در این مقاله به راههای مهاجرت به آلمان پرداختیم. آلمان در سالهای اخیر بهعنوان یکی از اصلیترین مقاصد مهاجرتی اروپا مطرح شده است. این کشور روشهای مختلفی برای مهاجرت در نظر گرفته است که تقریبا شامل حال تمام افراد جامعه میشود. برای مهاجرت قانونی به آلمان لازم است تمام شرایط بررسی شود؛ مجموعه مهاجرتی الو ویزا آماده است با بررسی شرایط متقاضیان بهترین گزینههای مهاجرتی را در اختیار ایشان قرار دهند.
در پایان
خانواده بزرگ و بینالمللی اِلو ویزا کارگزار و مجری قدرتمند روشهای مهاجرتی از ایران و خاورمیانه همراه شماست. برای دریافت مشاوره و آگاهی از شرایط ویژه مهاجرتی می توانید با شماره های موجود در وب سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید از طریق وب سایت وقت مشاوره بگیرید و منتظر تماس مشاوران ما باشید.
سلام وقت بخیر من ۴۴ سالمه و مدرک کمک پرستاری دارم و سابقه کار در بیمارستان دارم میخام برای کار اقدام کنم میتونم ویزای کاری بگیرم و چطور باید اقدام کنم
با درود و احترام
بله امکان اقدام دارید. لطفا برای راهنمایی و دریافت مشاوره کامل تر تماس بگیرید.
با درود فراوان و آرزوی سلامتی و موفقیت و تشکر از رهنمودهایتان. به استحضار میرساند. که برای کاریابی درکشور آلمان و اطریش با توجه به سابقه ۴۰ ساله در صنعت گردشگری و اینکه آلمانها به این صنعت و به کشور ایران بشدت علاقه دارند که عنایتی میتوانید داشته باشید.
با درود و احترام
ارائه آگاهی در مسیر درست مهاجرت برای ایرانیان وظیفه ماست. از لطف شما سپاسگزاریم. در این زمینه چه کمکی از موسسه ما می خواید؟ لطفا دقیقتر بفرمایید.
پیروز و پایدار باشید
آلمان ها نژاد پرست هستند؟
سلام خسته نباشید ۴۹ سالمه آیا روشی هست بشه مهاجرت کرد به آلمان ؟