برای این که بتوانید از دانشگاه های کشور ترکیه پذیرش بگیرید، بایستی ابتدا زبان ترکی خود را تقویت کنید. با توجه به این که در اغلب دانشگاه های کشور ترکیه، به زبان ترکی تدریس صورت می گیرد، لذا دانشجویان ورودی به این دانشگاه ها، بایستی با زبان ترکی آشنایی کامل داشته باشند. به این منظور دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در دانشگاه های کشور ترکیه را دارند، بایستی از آزمون تومر که آزمون زبان ترکیه ای می باشد، نمره ی قبولی بگیرند. بدیهی است در صورتی که این دانشجویان نتوانند نمره قبولی و مورد تایید دانشگاه های کشور ترکیه را بگیرند، از تحصیل در ترکیه مقطع کارشناسی باز می مانند.
علاوه بر آزمون زبان ترکی، دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی در ترکیه را دارند، بایستی آزمون یوس را نیز بدهند و در این آزمون نیز نمره ی قبولی بگیرند. آزمون یوس در واقع آزمون ورودی دانشگاه های ترکیه در مقطع کارشناسی می باشد و دانشجویانی که قصد دارند تا در رشته های مختلف از قبیل داروسازی، پزشکی، حقوق،روانشناسی، مهندسی مکانیک و … در دانشگاه های ترکیه در مقطع کارشناسی تحصیل کنند، بایستی این آزمون را نیز بگذرانند و از آن نمره ی قبولی بگیرند.
برای اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه، مدارک و مستندات بسیار دیگری نیز لازم است که از جمله ی آن ها می توان به مدارک شناسایی از قبیل شناسنامه و کارت ملی، پاسپورت معتبر و … اشاره کرد که پرداختن به همه ی این مدارک و مستندات از حوصله ی این محتوا خارج می باشد.